Zapraszamy do zapoznania się z naszą szeroką ofertą nadzień piekarniczych – past, sosów i farszy gastronomicznych.
Produkujemy kilkanaście rodzajów gotowych, wytrawnych farszy oraz kilka rodzajów sosów i past, które znakomicie nadają się m.in. do pierogów, krokietów oraz kapuśniaczków. W szerokiej gamie asortymentowej naszych wyrobów znajdują się produkty: mięsne, warzywne, mięsno-warzywne i wegetariańskie. Podczas produkcji opieramy się na niezawodnych recepturach i używamy wyselekcjonowanych składników otrzymywanych od sprawdzonych dostawców. Zastosowanie wybranych mieszanek przypraw i odpowiednio prowadzony system produkcyjny sprawiają, że nasze wyroby charakteryzują się wyjątkową jakością i niepowtarzalnym smakiem.
Zachęcamy do współpracy wszystkie osoby zainteresowane naszymi nadzieniami gastronomicznymi – jesteśmy również otwarci na sugestie naszych odbiorców, dzięki czemu możemy stworzyć produkt według wskazań recepturowych klienta.
      
            DATA MINIMALNEJ TRWAŁOŚCi: 3 miesiące
            TEMPERATURA PRZECHOWYWANIA: 0-8 °C
            WIELKOŚĆ OPAKOWANIA: 5 lub 10kg
          SKŁADNIKI:
				Cebula, woda, koncentrat pomidorowy, ogórki konserwowe,   cukier, papryka czerwona, ocet winny jabłkowy , olej  rzepakowy,  mieszanka przypraw...        
      
            DATA MINIMALNEJ TRWAŁOŚCI: 3 miesiące
            TEMPERATURA PRZECHOWYWANIA: 0-8 °C
            WIELKOŚĆ OPAKOWANIA: 5 lub 10kg
          SKŁADNIKI:
				Woda, pieczarki, cebula, koncentrat pomidorowy,  papryka czerwona, cukier, olej   rzepakowy, mieszanka przypraw ,  zioła...        
      
            DATA MINIMALNEJ TRWAŁOŚCI: 3 miesiące
            TEMPERATURA PRZECHOWYWANIA: 0-8 °C
            WIELKOŚĆ OPAKOWANIA: 5 lub 10kg
          SKŁADNIKI:
				Cebula,  pomidory krojone, woda, koncentrat pomidorowy, cukier, papryka czerwona,  ocet winny jabłkowy,olej  rzepakowy, mieszanka przypraw...        
      
            DATA MINIMALNEJ TRWAŁOŚCI: 3 miesiące
            TEMPERATURA PRZECHOWYWANIA: 0-8 °C
            WIELKOŚĆ OPAKOWANIA: 5 lub 10kg
          SKŁADNIKI:
				Papryka czerwona , woda, cukier, koncentrat pomidorowy, ocet spirytusowy, olej  rzepakowy,  mieszanka przypraw...        
      
            DATA MINIMALNEJ TRWAŁOŚCI: 1 miesiąc
            TEMPERATURA PRZECHOWYWANIA: 0-8 °C
            WIELKOŚĆ OPAKOWANIA: 5 lub 10kg
          SKŁADNIKI:
				Woda, cebula,  koncentrat pomidorowy,  ogórki konserwowe , rodzynki ,  olej rzepakowy, cukier, mieszanka przypraw, zioła...        
      
            DATA MINIMALNEJ TRWAŁOŚCI: 1 miesiąc
            TEMPERATURA PRZECHOWYWANIA: 0-8 °C
            WIELKOŚĆ OPAKOWANIA: 5 lub 10kg
          SKŁADNIKI:
				Kapusta kiszona, pieczarki, cebula, olej rzepakowy, mieszanka przypraw, sól, pieprz ...        
      
            DATA MINIMALNEJ TRWAŁOŚCI: 14 dni
            TEMPERATURA PRZECHOWYWANIA: 0-8 °C
            WIELKOŚĆ OPAKOWANIA: 5 lub 10kg
          SKŁADNIKI:
				Cebula , tłuszcz palmowy,   skrobia modyfikowana,  mieszanka przypraw ...        
      
            DATA MINIMALNEJ TRWAŁOŚCI: 1 miesiąc
            TEMPERATURA PRZECHOWYWANIA: 0-8 °C
            WIELKOŚĆ OPAKOWANIA: 5 lub 10kg
          SKŁADNIKI:
				Pieczarki,  cebula, koncentrat pomidorowy , cukier, olej   rzepakowy, mieszanka  przypraw (zawiera SELER, SOJĘ)...        
      
            DATA MINIMALNEJ TRWAŁOŚCI: 1 miesiąc
            TEMPERATURA PRZECHOWYWANIA: 0-8 °C
            WIELKOŚĆ OPAKOWANIA: 5 lub 10kg
          SKŁADNIKI:
				Pieczarki, cebula, papryka czerwona, koncentrat pomidorowy, woda, cukier, olej rzepakowy, mieszanka  przypraw ...        
      
            DATA MINIMALNEJ TRWAŁOŚCI: 20 dni
            TEMPERATURA PRZECHOWYWANIA: 0-8 °C
            WIELKOŚĆ OPAKOWANIA: 5 lub 10kg
          SKŁADNIKI:
				Mięso wieprzowe , fasolka szparagowa, fasola biała,  papryka czerwona, cebula, koncentrat pomidorowy,  olej   rzepakowy, cukier,  mieszanka przypraw ...        
      
            DATA MINIMALNEJ TRWAŁOŚCI: 30 dni
            TEMPERATURA PRZECHOWYWANIA: 0-8 °C
            WIELKOŚĆ OPAKOWANIA: 5 lub 10kg
          SKŁADNIKI:
				Pomidory krojone, pieczarki, papryka czerwona, koncentrat pomidorowy, olej rzepakowy, woda, cukier, przyprawy...        
      
            TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA 14 dni
            TEMPERATURA PRZECHOWYWANIA: 0-4 °C
            WIELKOŚĆ OPAKOWANIA: próżniowo po 2,5 kg
          SKŁADNIKI:
				Mięso wieprzowe, woda, kasza manna (PSZENICA), cebula, marchew, SELER, mieszanka przypraw ...        
      
            TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA: 14 dni
            TEMPERATURA PRZECHOWYWANIA: 0-4 °C
            WIELKOŚĆ OPAKOWANIA: 5 lub 10kg
          SKŁADNIKI:
				Mięso drobiowe , papryka czerwona, pomidory krojone, cebula czerwona , koncentrat pomidorowy , woda, olej rzepakowy, cukier, sól, mieszanka przypraw ,  zioła...        
      
            DATA MINIMALNEJ TRWAŁOŚCI: 14 dni
            TEMPERATURA PRZECHOWYWANIA: 0-8 °C
            WIELKOŚĆ OPAKOWANIA: 5 lub 10kg
          SKŁADNIKI:
				Szpinak , MASŁO,  cukier, czosnek,  skrobia modyfikowana ,   mieszanka przypraw...        
      
            DATA MINIMALNEJ TRWAŁOŚCI: 14 dni
            TEMPERATURA PRZECHOWYWANIA: 0-8 °C
            WIELKOŚĆ OPAKOWANIA: 5 lub 10kg
          SKŁADNIKI:
				Szpinak , SER typu Feta, MASŁO, cukier, czosnek,  mieszanka  przypraw...        
      
            DATA MINIMALNEJ TRWAŁOŚCI: 30 dni
            TEMPERATURA PRZECHOWYWANIA: 0-8 °C
            WIELKOŚĆ OPAKOWANIA: 5 lub 10kg
          SKŁADNIKI:
				Mięso wieprzowe lub drobiowe, ogórki konserwowe, papryka czerwona , koncentrat pomidorowy, fasola czerwona , woda, cebula , olej rzepakowy, cukier, mieszanka przypraw...        
      
            DATA MINIMALNEJ TRWAŁOŚCI: 14 dni
            TEMPERATURA PRZECHOWYWANIA: 0-8 °C
            WIELKOŚĆ OPAKOWANIA: 5 lub 10kg
          SKŁADNIKI:
				Pieczarki ,  skrobia modyfikowana, mieszanka przypraw...        
      
            DATA MINIMALNEJ TRWAŁOŚCI: 14 dni
            TEMPERATURA PRZECHOWYWANIA: 0-8 °C
            WIELKOŚĆ OPAKOWANIA: 5 lub 10kg
          SKŁADNIKI:
				Pieczarka 75%, cebula , woda, tłuszcz palmowy,  mieszanka przypraw...        
      
            DATA MINIMALNEJ TRWAŁOŚCI: 14 dni
            TEMPERATURA PRZECHOWYWANIA: 0-8 °C
            WIELKOŚĆ OPAKOWANIA: 5 lub 10kg
          SKŁADNIKI:
				Pieczarki 45%, cebula,  tłuszcz palmowy, mieszanka przypraw ...           
      
            DATA MINIMALNEJ TRWAŁOŚCI: 2 miesiące
            TEMPERATURA PRZECHOWYWANIA: 0-8 °C
            WIELKOŚĆ OPAKOWANIA: 5 lub 10kg
          SKŁADNIKI:
				Pieczarki, cebula ,  olej rzepakowy, cukier, sól, mieszanka przypraw ...           
      
            DATA MINIMALNEJ TRWAŁOŚCI: 2 miesiące
            TEMPERATURA PRZECHOWYWANIA: 0-8 °C
            WIELKOŚĆ OPAKOWANIA: 5 lub 10kg
          SKŁADNIKI:
				Pieczarka blanszowana , cebula, pomidory krojone , woda, koncentrat pomidorowy, cukier, mieszanka przypraw ,olej  rzepakowy...        
      
            DATA MINIMALNEJ TRWAŁOŚCI: 14 dni
            TEMPERATURA PRZECHOWYWANIA: 0-8 °C
            WIELKOŚĆ OPAKOWANIA: 5 lub 10kg
          SKŁADNIKI:
				Cebula, olej rzepakowy, mieszanka przypraw ...        
            DATA MINIMALNEJ TRWAŁOŚCI: 30 dni
            TEMPERATURA PRZECHOWYWANIA: 0-8 °C
            WIELKOŚĆ OPAKOWANIA: 5 lub 10kg
          SKŁADNIKI:
				        
            DATA MINIMALNEJ TRWAŁOŚCI: 30 dni
            TEMPERATURA PRZECHOWYWANIA: 0-8 °C
            WIELKOŚĆ OPAKOWANIA: 5 lub 10kg
          SKŁADNIKI:
				        
            DATA MINIMALNEJ TRWAŁOŚCI: 14 dni
            TEMPERATURA PRZECHOWYWANIA: 0-8 °C
            WIELKOŚĆ OPAKOWANIA: 5 lub 10kg
          SKŁADNIKI:
				        
            DATA MINIMALNEJ TRWAŁOŚCI: 14 dni
            TEMPERATURA PRZECHOWYWANIA: 0-8 °C
            WIELKOŚĆ OPAKOWANIA: 5 lub 10kg
          SKŁADNIKI:
				        
P.W.P.U.i H. "INTER SOLAR" Sp. z o.o.
 95-060 Brzeziny, wieś Buczek 26
tel. +48 46 874 29 64
fax +48 46 847 52 97
Wszelkie prawa zastrzeżone. Inter Solar © 2016.
Projekt i realizacja: clearsense.pl